19 Mart 2010 Cuma

Wüsthof ile Temel Mutfak Teknikleri, 19-20 Mart'ta Ist. Culinary Institute'de..

IstCI Eğitmen Şefi Fehmi Samancı ile
Mutfak bilgisi olsun olmasın başlangıç seviyesindeki herkese kısa sürede temel mutfak teknikleri kazandırmayı ve becerileri artırmayı amaçlamaktadır
Bıçaklar ve et kesimleri,karides ayıklama ve stock hazırlama
Bıçaklar hakkında genel bilgi, çeşitleri, bakımı ve güvenlik
Tavuk, kuzu ve balık pişirme teknikleri ve tava sosları ile çalışmalar
Kesme teknikleri,sebze ve meyveler üzerinde uygulamalar
Domates konkase
Tavuk ve balık üzerinde çalışmalar, tavuk kemikten ayırma, balık filetolama, karides ayıklama
Sebze ve balık stock hazırlanması
Fırında pişirme; Fırında mevsim balığı
Izgaralama; Biberiye dalında ızgara karides
Soteleme; Kırmızı şarap ve mantar soslu bonfile
Balık Çorbası
Parmesanlı Risotto

Tarih: 19 Mart 2010 Cuma 19:00 – 22:00 / 20 Mart 2010 Cumartesi 11:30 – 14:30
Yer: İstanbul Culinary Institute
Ücret: 2 günlük program ücreti 220 TL
Bilgi için (0212) 251 22 14 / 15
www.istanbulculinary.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder